Al sinds 2005 

Welkom op DutchGamingClan.nl! Laten wij ons even voorstellen De Clan is in 2005 opgericht door Smoker, Zendokan en Bguzz na te zijn afgesplitst van de DutchPowerClan. We speelden toen nog Battlefield DesertCombat op een thuis server voor 16 man!

 

Met de aankoop van een nieuwe server konden we de kosten voor de hosting drukken, niet wetend dat EA met ranked servers kwam. Al gauw kwam Call of Duty 2 erbij onder leiding van Ticketkiller en Drumkippy die zich al snel hadden afgesplitst met de Musketiers. Met de komst van XiNiX werd de Call of Duty 2 afdeling volwassen.

  

Wij staan er nu veel sterker voor dan toen, we hebben nu betere communicatie en de website in eigen beheer. De website wordt nu onderhouden door een team van ICTers, Webdesigners & Grafisch ontwerpers. 


   • Wie wil er nou niet lid worden bij dit zooitje ongeregeld. (uhuhm..)

BATTLEFIELD is nog steeds onze main game

 

Maar we spelen tegenwoordig ook een boel andere games, we hebben zeer goede en gezellige spelers, maar er is altijd plaats voor meer game-verslaafden! Dus wil je ook mee spelen in teamverband of heb je een team die een clan zoekt meld je aan. Of wil je een nieuw spel starten wij staan altijd open om een nieuwe afdeling te stichten.

 


Lanparty op locatie

We organiseren ook al jaren LAN-Party’s deze zijn zeer gezellig. Je leert elkaar kennen en speelt met z’n allen een potje, ook organiseren wij er ieder jaar een competitie bij, dan spelen we om de beker, win je? Dan komt je naam er op te staan. 

 

Onze lanparty’s staan bekend als zeer gezellig en zijn al jaren een succes. Onder genot van een biertje en een pretsigaret lekker gamen en kletsen met je team maten.

Online Competities

Ook spelen we sinds 2012 de Online DG Competitie! Waar de 3 laatste overblijvers een leuke prijs winnen.

DG Lanparty 2017

  • Het zooitje ongeregeld..

CONTACTEER ONS

Vertel?

Vul het formulier in, of neem rechtstreeks contact op via Discord met de Beheerders: Ophidian, ExtinctSquirrel, User321

Leden-Beheerders: Mad_Loony, XRoachP